9 Ιουν 2007

Η Αγια Οικογενεια

Σημερα κατεφτασε απ τας εξοχας η mother κ ο bro...Κανονικα μετα απο αυτο θα επρεπε να πεσει ακρα του ταφου σιωπη κ να μη χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω..τελος παντων..
Το σπιτι σε χρονο dt εγινε ως σαν βομβαρδισμενο αν κ αυτη τη φορα πρεπει να παραδεχθω οτι ο bro δεν εφερε ολη του την προικα κ δε χρειαστηκε καν να κατεβω κατω να ξεκουβαλησω πραγματα (κ μονο στη σκεψη ζαλιζομαι).
Τελευταια πρεπει να παραδεχθω πως η σχεση μου μαζι του εχει καλυτερεψει.Δε με ενοχλει ,καταδεχεται να συζητησει μαζι μου,ναι ακομα κ για το Χαρη (κανονικα δε θα πρεπε να συζηταει για τον Χαρη αλλα θα πρεπε να παει να του κανει τη μουρη κρεας σαν καλος αδερφος κ ηθικος ανθρωπος που ειναι αλλα που να λερωνουμε τωρα τα χερια μας..Ασε που ο ακατανομαστος αποδειχτηκε αναξιος ακομη κ για ενα χερι ξυλο κοινως περνταχι..."Δε καταδεχομαστε ρε να σε δειρουμε..!Γιατι δεν εισαι Κυριος"),πλερωνει διαφορα gagets που επιθυμω κατα καιρους κ γενικα ,υπομενει κ ανεχεται τον αστατο κ οργιωδη χαρακτηρα μου. ( ο G. κανει υπομονη περισσοτερα χρονια αλλα ας μη το κανουμε θεμα)Π.χ. σημερις,ηρθε,ξεκουβαλησε μαμα κ μπαγκαζια,συζητησαμε για τον αλεκτωρ κ την πιθανοτητα να ειναι μυστικος πρακτωρ 007 με αποστολη να με παρακολουθει κ να στελνει τις αναφορες του στο υπερπεραν κ μετα σα πουλακι εφαγε,σα πουλακι ντυθηκε κ βγηκε.
Κ ελπιζω να περασει καλα το παιδι (θα ελεγα σεξουαλικως αλλα τα βλασταρια αυτης της οικογενειας παρ οτι σεξουαλικοι τυποι, γενικα δεν εκτιμωνται για τις ικανοτητες τους)γιατι στο Κατσαπαγκιο που διαγει τον βιο του ( κ εγω εκει με βλεπω να τον διαγω..κλαψ!..) δε παιζει ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!
Δε θα συγχιστω τωρα θα το αφησω για αλλο post..
H mοther παλι,παρα τις σαφεις μου οδηγειες προς τον brother να μη τη φερει (κατι που προκαλεσε ρηξη κ αναταραχη στη μεταξυ τους σχεση γιατι η mother νομισε πως δικη του ιδεα ητανε να μη θελει να τη παρει μαζι του)αριβαρησε αερατη κ δροσερη με μια κολεξιον ρουχα για την ανισορροπη κορη (εμενα) κ ειναι, ναι, απο τις σπανιες περιπτωσεις, πρεπει να το ομολογησω δημοσιως, που η μανα μου μου αγορασε ρουχαλακια προοδευτικα που μου αρεσουν κ με χωρανε.Μεχρι κ παντελονακια απο τη Luisa του Κολωνακιου μου αγορασε αλλα απο μπουτικ του Κατσαπάγκιου.Τωρα πως φτασανε τα ρουχα απο τη Luisa στο Κατσαπαγκι ουδολως γνωριζω η θελω να μαθω.Πιθανως να εχει να κανει με τα φουσκωμενα μυαλα των ορεσιβιων αυτοχθωνων γυναικων της περιοχης.Σου λεει,με τη να ντυσω την αλλα τρακτερ-κορμοστασια μου κ να κινησω για την εκκλησια??ε?ε? Τσακω μια Luisa.
Anyways,ελπιζω αυτη η βροχη ρουχισμου να μην ειχε ως σκοπο να με καλοπιασει κ απο αυριο να αρχισει παλι τα "μα επιτελους παιδι μου δωσε μια ευκαιρια στον α-λεκτωρ-πρακτωρ 007,που χεις πατησει τα -αντα κ ακομη σκεφτεσαι το καλο sex κ τον ακατανομαστο-Χ!" Δε θα το αντεξω ξαναμανα, δε θα το αντεξω!

΄......................
Σκεφτομαι σοβαρα να παω διακοπες με τον Δ., Χαλκιδικη κ μαλλον στη Αμουλιανη,οπου δε θελω να παω γιατι μου χε μιλησει ο ακατανομαστος γι αυτο το μερος κ δυσκολευομαι συναισθηματικα,αλλα τωρα τι να του πεις του Δ. "Δε θελω να παω- ο ακατανομαστος -κλαψ-κλαψ???" μετα απο τοσα χρονια απιστευτης ..-κιας απο πλευρας μου δε θα χει αδικο να μου πει " ασταδιολα απο δω, ρε".So,σκεφτομαι να το κανω γαργαρα το ολο θεμα κ να παω Αμουλιανη,five days(Μου φερε η mother ενα σιελ στρετσ φορεματακι..ενα με το γαλαζιο θα ειμαι,μια ομορφια) κ μετα ενα σου-κου στο Κατσαπαγκιο να δω mother and dad κ λοιπους θαυμαστες κ μη.
......................................

Στη δουλεια παλι εμετικα ητανε.Δε θελω να μιλησω γι αυτο.