17 Σεπ 2007

Εζυγισθει,εμετρηθει κ εβρεθει λειψος

Οκ, χτες βγηκα με τον τυπακο απο το Κατσαπαγκιο Νο1.Οπως το περιμενα εχασα ολες τις συζητησεις "τις προ του εκλογικου αποτελεσματος" κ δε περασα κ καλα.Πραγματικα δεν ηθελα να βγω αλλα η mother κολλησε πολυ ασχημα στον bro ο οποιος οκ εχει γινει υπομονετικος ανθρωπος αλλα ποσο ν αντεξει κανεις.Εκανα λοιπον την αναγκη φιλοτιμια κ βγηκα. Οχι να το πενευτω αλλα ημουν πολυ ωραια (ως συνηθως) κ γενικοτερα πολυ ωραια για τα δεδομενα του Κατσαπαγκιου Νο1.Ημουν βεβαια ελαφρα ντυμενη για το κλιμα εδω περα αλλα τι να κανω?Μηπως το ξερα οτι θα κανει κρυο?Επισης φορουσα ασπρα κατι που εκνευρισε τον αδερφο μου -δεν εχω καταλαβει ακομη γιατι-γιατι λεει ειναι Χειμωνας κ το Χειμωνα δε φορανε ασπρα (μεταφραση:ετσι ελεγε η Η.Τωρα γιατι εγω θα πρεπει να ντυνομαι οπως νομιζει η καθε μ..σμενη πρωην γκομενα του αδερφου μου ..αγνωστο)Τελος πα,του ειπα πως το στυλ δεν εχει να κανει με την εποχη του χρονου κ με το τι λεει το Vogue.Ειναι προσωπικο θεμα.Κ μια χαρα ημουνα.
Παμε στο καλυτερο μαγαζι μπαρ-καφετερια του Κατσαπαγκιου...Ο τυπακος εχει ερθει με... μπλε σκουρο τζιν που σακουλιαζει,γκρι πουκαμισο κ απο πανω απο το πουκαμισο ενα γιλεκακι..σα κυνεγετικο μου φανηκε ειχε πολλες εξωτερικες τσεπες κ σα να χε κ τσεπες για να βαζει τα στυλο του,δεν ειδα καλα.Φυσικα ασπρομαλλης,ενεκα της ηλικιας.Τον εριχνα μερικους ποντους με τα ψηλοτακουνα Pacco Gill.
Κατσαμε, γνωρισα κ ολους που εργαζονταν στο μπαρ γιατι ο bro κανει δημοσιες σχεσεις κ τους ξερει,ειδα κ την υπολοιπη παρεα, κ ζητησα η γυναικα καταλογο...Νεα εκρηξη του bro την οποια επισης δε καταλαβα γιατι.Ταλαιπορω λεει τον σερβιτορο κ θα πρεπε να ξερω απο πριν τι θελω να πιω...Ελα Παναγια μου!
Τον δικαιολογω μονο κ μονο γιατι τον ειχε πρηξει η μανα μου χτες κ για τιποτα αλλο.
Το λοιπον,Καναμε μια ωραια συζητηση χθες με τον τυπακο απο αυτες που κανεις με τον αλλον οταν ξερετε κ οι δυο πως δε παιζει να κανετε κατι απλα βγηκατε κ προσπαθητε να περασετε καλα.
Ολα καλα,μιλησαμε για τις εκλογες,τη δουλεια του,τη δουλεια μου,τι ειναι ποιοτητα ζωης κ αν την εχεις στην Αθηνα η στο Κατσαπαγκιο,η υπολοιπη παρεα ελεγε μπαρουφες ,ολα καλα.Πολυ καλο παιδι συμφωνουμε σ αυτο...
Αλλα να καταληξουμε καπου...απλα αδυνατο.Ουτε απο την πλευρα του ουτε απο την δικη μου.Εκεινος ψαχνει ν αραξει απ οτι καταλαβα.Εγω παλι δε ξερω τι ειναι το "αραζω σε μια σχεση".
Ασε καλυτερα,αμα ειναι ετσι,"πιο καλη η μοναξια".
Εν ολιγοις,το βλεπω να ρχεται..
Ο Γιαννης.Που ειναι πολυ τυχερος ανθρωπος!
Εγω παλι οχι.
Μου τηλεφωνησε χτες κ του το πα.
Μου λεει "Το ξερω ματια μου,λες να μη το ξερω οτι ειμαι τυχερος που σε βρηκα?"
Κ μετα μου λεει "Ποιος ξερει με ποιον βγηκες παλι.."
Splendit!
Τι να προσθεσω εγω τωρα,εκτος απο ενα "Α,ρε μανα!Α,ρε μανα!"
Αυτα τα ..μετ εκλογικα.Κ τωρα παω να βαλω τις ενυδατικες μου που εχει γινει το δερματακι μου γυαλοχαρτο απ το κλιμα κ το χαλια νερο της περιοχης μπας κ ανεβει κ λιγο η αυτοεκτιμησης μου που χτυπησε zero παλι εχτες.