11 Δεκ 2007

Το Δερματακι Μου Δοκιμαζεται...

...απ τη συγχιση.

Λιγες μερες πριν.

Τηλεφωνω στη mother.Εφοσον δεν με βλεπω να βρισκω συμβαση, μου μενει ενας δρομος μονο.Να γινω πλουσια.Σε 40 χρονια.Να στειλω τα παιδια μου στην Αμερικη για σπουδες κ να με κερατωνει ο αντρας μου γιατι δε θα με βλεπει ποτε.Δηλαδη,πρεπει ν ανοιξω το δικο μου μαγαζι.Οποτε,εχουμε μπει σε μια περιοδο ‘προεργασιας’ με τη mother,οπου συζητάμε τοποθεσιες , πιθανα σπιτια ,ενοικια , συμβόλαια κλπ.

Ειμαι λοιπον τωρα στο δρομο με το κινητο στο χερι,η μητερα μου απο την αλλη ακρη της γραμμης να μασουλάει κ γω να της λεω για εναν χωρο που βρηκα οπου μπορω να συστεγαστω μ εναν ομοιοπαθητικο.Της λεω πως ενω ειχαμε πει να παω να δω τον χωρο του,τωρα μου εβγαλε οτι ισως κ να μην ειναι καλη ιδεα γιατι λεει,το ιστορικο που παίρνει ειναι σαν να ειναι ο αλλος στον ψυχολογο κ χρειαζεται ατμόσφαιρα Ζεν.Κ εγω θα κανω φασαρία δουλεύοντας (Λογικο το βρισκω.Για να πας να σκασεις 80 ευρω σε εναν ομοιοπαθητικο που ουσιαστικα θα σου δωσει κατι που θα δρασει ως πλασέμπο,δυο πραγματα σημαινει:a)εχεις χρηματα που δεν εχεις που να τα πεταξεις β)θες να πας καπου να χαλαρωσεις μια ωρα κ να πεις τον πονο σου).

Μολις λοιπον βαζω τελεια σ ολα τα παραπανω κ προσθετω «εσυ τι λες για ολα αυτα?»,η mother μασαει (εγω περιμενω να καταπιει),καταπινει, κ μου λεει:

«Δε μου λες,αμα σου κανω ενα προξενιο τωρα παντρεύεσαι?»

!!!!!!&*(%^$#@@!

«Οχι»,απαντω.

«Γιατι παιδι μου,μου λεει,θελεις να παντρευτεις απο ερωτα?»

«Ναι της λεω,γιατι σε χαλάει?»

«Οχι,το μονο που με νοιαζει ειναι να μην ανασταινεις νεκρους!» (=ΤΟ ΜΟΝΟ που με νοιαζει ειναι ΝΑ ΜΗΝ τα ξαναβρεις με τον ΧΑΡΗ!)

Δε θα συνεχισω με το τι ελεγχθεί,γιναμε μπιλιες τηλεφωνικως.Εγω να της λεω για τα επαγγελματικα μου κ κεινη.... ο κοσμος καίγεται κ η Μαριω χτενίζεται!

Περνά κ η συγχιση ετουτη κ φτανει απογευμα.

Χτυπα το τηλεφωνο.Η νονα.9 στις 10 ειναι για κακο.

«Εχεις μάθημα?»

«Οχι»

«Εισαι σπιτι?»

(σπιτι δε πηρες??????) «Ναι»

«Κοιτα me ,μη θυμωσεις,με πηρε η Κα Στελλα κ εχει εναν στρατιωτικο γιατρο 38 χρονων..,μη θυμωσεις»

(Υπομονη..) «Δε θυμωσα,βλεπεις να θυμωσα?»

«Ναι,κ λεει αν θελεις να τον γνωρισεις.Θελεις?»

(Υπομονηηηηηη!!!!!..) «Τι να θελω κ να μη θελω?Εγω ειμαι στην Αθηνα.Εκεινος στο κατσαπαγκιο number 2.Ειτε θελω ειτε οχι,πρακτικως δε γινεται»

«Καλα μη θυμωνεις!»

«Μα. βλεπεις να θυμωσα?»

Μετα ΚΑΙ απο αυτο,κατεληξα στα εξης:Πρεπει να βιαστω να βρω καποιον να κανω κανα λευκο γαμο.Ειχα για καβατζα τον κολλητο σε περίπτωση που αγριεψουν πολυ τα πραγματα αλλα τωρα βρηκε τη Vi.Πρεπει να σκεφτω αλλον τωρα.

Κ μετα,τηλεφωνησα στον πατερα μου.Μηπως κ καταφερει να βαλει σε ταξη τις τρελες.Ο ανθρωπος το βρηκε εξαιρετικα αστειο το ολο θεμα κ δε μπορει λεει να καταλαβει γιατι δε το βλεπω κ εγω ετσι.Ωστοσο,επειδή τελικα παντα θα ειμαι το κοριτσάκι του,υποσχεθηκε σιωπηλα οτι θα με συνδραμει.

Ετσι επαψαν οι κρουσεις για τον στρατ. γιατρο...για λιγο.

Κ βεβαια σε ποιον να το πεις κ να σε παρει στα σοβαρα, ετσι?

Ο bro εκανε μια φιλοτιμη προσπαθεια.

Μου ξαναπε οτι η μαμα α)προσπαθεί να με βοηθησει.β) θεωρει οτι ηταν δικο της λαθος τα του Χαρη που δε με βοηθησε να το ξεπερασω,αλλα δεν ηξερε πως, γι αυτο κ προσπαθεί τοσο επιμονα τωρα (=Την πρωτη φορα που σε χωρησε ο Χαρης ηθελε να κανει παρτυ αλλα ειπε να τ αναβαλλει για να μη σε στεναχωρησει.Τη δευτερη που σε σουταρε πακετο ειπε να του στειλει λουλουδια αλλα μετα σκεφτηκε οτι ο αξεστος-εργατικη ταξη-ακατανομαστος-Χ. δε θα καταλαβαινε τον συμβολισμο χαρας κ τζαμα θα πηγαιναν τοσα λεφτα κ λελουδα.Ε κ τωρα σκεφτηκε να κανει ευχελαιο-διοτι κατατρομαξε που τα ξαναβρηκατε- αλλα τελικα thank God κ thank Hari που δε ξερει να ξεχωρίσει την κοτα που κανει το χρυσο αυγο απο την κοτα που κανει το τζουφιο,δε χρειαστηκε)

Μαλιστα...ειναι μια τοποθετηση κ αυτη.

Ο κολλητος παλι το πηρε αλλιως το θεμα.

Με ρωτησε πολυ σοβαρα τι ειδικοτητες εχω απορρίψει ως τωρα.Κ οταν απαντησα επισης πολυ σοβαρα, μου ειπε «οκ,εχεις ακομη,γυρω στις 19 ν απορριψεις.Υπαρχει μελλον!»

Κ επειδή εχω κ γω δικαιωμα στη σάτιρα (παιζει κ Λαζοπουλο σημερα),η TV αποψε εχει τις 7 θανασημες πεθερες-η Θρακιώτισσα πεθερα.Κ παιζει αυτος ο πολυ ωραιος ψηλος-μελαχρινος-αδυνατος(κανω πως δε το ειδα)-με πλατες ηθοποιος.Οποτε,τηλεφωνω στη mother.

-Βαλε Mega...εβαλες??

-Ναι,παιδι μου!

-Τον βλεπεις αυτον τον ωραιο με το καρο πουκαμσο?

-Ε ναι,τι?

-Τη μανα του την ξερεις?

-Οχι,γιατι?

-Γιατι αμα την ξερεις,εγω τον παίρνω,τον συγκεκριμενο που ειναι κ ωραιο παιδι.

-Ειναι πολυ μελαχρινος κ οι μελαχρινοι ειναι αγριοι ανθρωποι.

-Α μπα?Κ συ που το ξερεις?

-...

-Τελικα δε τη ξερεις τη μανα του ε?

-Οχι βεβαια!

-Καλα,τοτε να παρεις τηλ την Κα Στελλα μπορει να την ξερει εκεινη.Τωρα να την παρεις που παιζει κ η σειρα!!!!Να τον δει τον ανθρωπο στην ΤV,να ενεργοποιησει τις διασυνδεσεις της!

7 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Γουσταρω κατασταση!!! Μαλλιοκουβαρα! Η μανα σου εχει τρομερο χιουμορ παντως ("Δε μου λες,αμα σου κανω ενα προξενιο τωρα παντρεύεσαι"). Τωρα θα μου πεις οτι το ειπε σοβαρα, αλλα ειναι ο τροπος που το λες.
Δεν μου λες? Ολο το σοι σου ασχολειται με εσενα και το αν θα παντρευτεις? Εγω εχω να μιλησω με την νονα μου απο τοτε που μου εφερε την τελευταια λαμπαδα!
Το θεμα εχει δυο, η μαλλον τρεις λυσεις:
1. Μαζευεις συγγενεις και φιλους και τους ξεκαθαριζεις πως εχει η κατασταση. Επιβαλεις πειθαρχεια!

2. Κανεις εναν λευκο γαμο οπως προανεφερες ή παρουσιαζεις καποιον για γκομενο ο οποιος ομως (σημαντικη λεπτομερεια) ειναι κατα του γαμου.

3. Γιατι δεν το σκεφτηκα απο την αρχη?...παιρνεις τον στρατιωτικο! Ετσι κι αλλιως δεν θα τον βλεπεις συχνα!
Ακομα μπορεις να κανεις την καρδια σου πετρα... και να πας με ολους!!!Δεν σε χαλασε!!Θα δουν οτι εκτροχιαζεσαι και θα σταματησουν!

Καλα μιλαμε για μυαλο ε!!

Μια αλλη λυση... ξεκινα να παιζεις τζοκερ! Κι αν σου κατσει?

Εξύμνoς είπε...

Μα με τι στο καλο ασχολεισαι??!!
Μπορεις να ανοιξεις μαγαζι, εχει να κανει με ιατρικα αλλα αυτοαποκαλεισαι καλιτεχνης... και κανεις και φασαρια!!!

me είπε...

eximnos-χαχαχαχα! κ ο bro κατι παρεμφερες με το 3 ειπε.Μπα...προτιμω τον λευκο γαμο.
Ναι ολοι μαζι μου ασχολουνται.
Οσο για τη νονα μου,ειμαι απο τους τυχερους.Επισης,ασχολειται μαζι μου περισσοτερο απ οτι ολοι οι αλλοι μαζι,κατι που ωρες ωρες σε κανει να θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο.
Ολα αυτα εχουν την πλακα τους δε λεω,αρκει να σε πετυχουν σε καλη στιγμη.
Η μητερα μου ειναι οντως 'χουμοριστα'

Βλεπω πιανεις το νοημα σχετικα με το τι κανω!Αλλα δε μπορω να σου πω γιατι θα σου χαλασω το μυστηριο...μπορω να το βαλω ως γκαλοπ ομως οπως ειχες βαλει για τη Ραπτη κ την πως-τη-λενε!

Εξύμνoς είπε...

Καϊλη. Χαιρομαι που θυμασαι μονο τη Ραπτη! :)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Καλλιτέχνης... μαγαζί... γιατρός...
Το βρήκα... δερματολόγος είσαι (πρέπει να δεις το "μαγαζί" ενός δερματολόγου εδώ κοντά...)

Δεν χαίρεσαι που όλοι ασχολούνται μαζί σου... Εγώ θα τους δούλευα μέχρι που θα βαριόμουν και θα τους έπαιρνε σύσωμους ο βελζεβούλης...

Btw βάλτε στο tube το "the devil went down to georgia" και το "the devil went back to georgia"... Ωραίο βιολί...

me είπε...

φ.τ.οικονομου.ναι εχω δει μαγαζια δερματολογων απο κοντα.πολυ πριν οι δερματολογοι γινουν τοσο trendy με τα λειζερ.
οχι δεν ειμαι δερματολογος.sorry.
:-)

yanmaneee είπε...

supreme
longchamp handbags
moncler outlet
stone island sale
jordan shoes
goyard
yeezy boost 500
longchamp
off white shoes
jordan shoes