5 αγκιναρες κομμενες στα τεσσερα.
Μισο κιλο κουκια χλωρα (κανονικα με το απεξω τους που μοιαζουν με φασολακια διογκωμενα)
Μισο φλιτζανι λαδι
1 κνορ κοτοπουλο (η οτι αλλο) -κ καλα τον σθμππυκνωμενο ζωμο (ασε χωρις το χημικο του..δε λεει)
μισο χαρτινο κουτι ζωμο ντοματας (η κονσερβα η πελτε η οτι σου βρεθει τελος παντων)
αλατι
πιλερι
4 κουταλιες σουπας κετσαπ
εγω κανω το παρακατω κολπο.
Βραζω η τα κουκια η τις αγκιναρες μονες τους.Απλα τα βραζω σε νερο-ας πουμε τις αγκιναρες- κ κραταω μετα το μισο απ αυτο το νερο.
Σε αλλο σκευος βραζω ολα τα υπολοιπα συστατικα κ λιγο πριν γινουν μαλακα προσθετω κ τις αγκιναρες κ αν χρειαζεται κ λογο απο το νερο τους.
τ αφηνω να βρασουν λιγο μαζι μεχρι η σαλτσουλα να φαινεται πηχτη et voila!
Ετοιμο το φαγακι!
καλη ορεξη
P.S. οχι γιατι οπως παει στο τελος θα παραθετω συνταγη πως φτιαχνουμε το γρασιδι κις λορεν!
Προς το παρον,ξεκινηστε με κουκια κ βλεπουμε!
2 σχόλια:
http://www.youtube.com/watch?v=Lg9qnWg9kak&feature=player_embedded
aaaaaaa to eixa dei apo prin :)
Δημοσίευση σχολίου