12 Φεβ 2013

Τοοοοοο... ταξιδακι

Αυτο θα ειναι η αρχη των sequel
Tooo..ταξιδακι
Τοοο..εκπαιδευτικο προγραμματακι
Τοοο..γκομενακι 1 και 2

Το ταξιδακι λοιπον για αλλη μια φορα ηταν Ιταλια
εχω ξαναπαει πολλες φορες και ομολογω πως η Ρωμη μου αρεσει καλυτερα
αλλα οπως κ αν το δεις ηταν ωραια
Στο ξενοδοχειο που πηγαμε εχουμε ξαναπαει.Ειναι κοντα στον κεντρικο σταθμο του τραινου αλλα οχι ακριβως εκει αρκετα κοντα στον σταθμο Loreto του μετρο και κανα 10 λεπτο απο τη Bouenos Aires.
Σχετικα καθαρο σχετικα ασφαλες οι υπαλληλοι μιλουν αγγλικα αλλα ειναι αποστασιοποιημενοι κ οπως πολυ σωστα ειπε το μωρουδακι 'γι αυτους εισαι μονο ενα σωμα..Δε θα ρθεις εσυ θα ρθει καποιος αλλος'. Αν δεν εχεις πιστωτικη δε μπορεις να κλεισεις δωματιο και αυτη τη φορα παρ ολο που το κλεισαμε απο το booking μας κρατησανε τα χρηματα απο την καρτα ενω με το booking παντα πληρωναμε εκει.Κ επισης,ενω δεχτηκαν να μας κρατησουν τις βαλιτσες,μετα προφασιστηκαν οτι δεν ειχαν πολυ χωρο και καλα θα καναμε να αφησουμε νωριτερα το δωματιο διοτι αν αργουσαμε δε θα μπορουσαν να μας κρατησουν τις βαλιτσες.
Μαλιστα.Εμεις ετσι κ αλλιως δε θα μεναμε στο δωματιο,οποτε φυγαμε αρκετα νωρις για μια τελευται βολτα στην πολη.
Αγορες δε μπορω να πω οτι καναμε,δε χωραμε στα ρουχα που προοριζονται για τους Ιταλους (πολυ αδυνατοι) τα αξιοθεατα τα ειχαμε δει την προηγουμενη φορα κ τωρα αρκεστηκαμε στο να χαζολογαμε εδω κ εκει κ να απολαμβανουμε το γεγονος οτι δεν ειμαστε Ελλαδα.
Βεβαια μπηκαμε εδω και εδω   γιατι μας αρεσουν σα μαγαζια,φαγαμε πνζεροτι?Νομιζω ετσι τα λενε κατι σαν τα δικα μας σφολιατοειδη αλλα σε μορφη λουκουμα κ φυσικα επισκεφτηκαμε ενα μεγαλο σουπερμαρκετ που υπαρχει σε μια καθετο την Buenos Aires,απο τον σταθμο λορετο προς τα κατω στο αριστερο σου χερι,για κρασια σοκολατες κ τυρι.
Το πιο πιο πιο αγαπημενο μου μερος στο ΜΙλανο ειναι ενα κινεζικο εστιατοριο κοντα στο ξενοδοχειο.
Το εσωτερικο του κ το φαγητο του χρειαζονται τον Μποτρινι.Φτιαχμει τα παντα!Απο πιτσα μεχρι κινεζικο μεχρι οτι θελεις κ φυσικα σε σχετικα χαμηλη ποιοτητα οχι οτι δεν τρωγεται αλλα γκουρμε δε το λες μια φορα.
Εχει ομως το καλυυυυυυυτερο χυμα κραση που εχω πιει μεχρι τωρα.
κ επιπλεον σου δινει την ευχαριστηση να διαλεγεις απο τον καταλογο του καταστηματος φαγητα που δεν καταλαβαινεις τι ειναι κ οι υπαλληλοι κινεζοι δε μπορουν να σου εξηγησουν τι ειναι διοτι ειπαμε ειναι κινεζοι κ δε ξερουν αγγλικα( δε ξερω καν αν ξερουν ιταλικα) κ μετα η να τα τρως γιατι προεκυψαν καλα η να τα στελνεις πισω γιατι αδυνατεις να φας αυτο που εχει μεσα το πιατο.
Συμβουλη: Πηγενετε.Παρτε εα πιατο μοτσαρελα κ προσουτο κ μισο λιτρο κρασι.κοκκινο
κ τιποτα αλλο.Αυτο το κρασι που το λενε κουτουνιο κ οι δυο μας το εχουμε λατρεψει κ ισως ενδομυχα να ειναι κ ο λογος που τελικα παμε ΜΙλανο κ οχι Ρωμη
Βuongusto
via venini 43 milano
tel 0226116009

Ενα αλλο ωραιο μερος στην περιοχη ειναι το
la giara
specialita pugliesi
viale monza 10 (mm loreto)
tel 0226143835
20127 milano
το συγκεκριμενο εχει παρει κ βραβια η δε ξερω τι
εχω να πω οτι το φαγητο εινια παρα παρα παρα πολυ λιγο μεσα στα πιατα
αλλα μπορεις να παρεις κρασι μπουκαλι κ εχει ωραια ατμοσφαιρα
σα να λεμε ταβερνα ιταλικη
μονο που φευγεις με τη διαπιστωση οτι οι δικες μας ειναι καλυτερες  κ κριμα που ως τωρα δε το χες καταλαβει αυτο 100%
Συνοψιζοντας πηγαμε ειδαμε κ απηλθαμε
ηταν ωραια
δεν ειχε χιονια
δεν ειχε κοσμο
περασαμε καλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: