14 Απρ 2008

A-γκρρρρρρρ!!!!

Μπηκα στο facebook κ πληκτρολογησα τον μεταπτυχιακο.Κ υπαρχει!Η τρελη ψωναρα (ε βεβαια!) εχει κρυφο το profile κ ο μονος/η friend που εχει ειναι η Elli.Οχι,ποια ειναι αυτη η Elli????E?E?Γι αυτο τοσο καιρο δε μου δινει σημασιααααα!!!!Αλλα!Θα σου τον φτιαξω εγω!Τωρααααα,τωρααααα την Τριτη!Ουτε γεια δε θα του πω!Χμ!

Πηγα για καφε με την Ε.Θα με προτεινει σε μια Ευρωπαϊκη Εταιρεια που δε μπορω να μπω αλλιως κ αν εχω λεφτα next September (επιτελους!Τι θα γινει μ εκεινες τις συμβασεις???) θα παω στο Πανευρωπαϊκο Συνεδριο της, μαζι της!Κ αν προλαβω θ ανακοινωσω κιολα!.Κ μου πε κ κατι σουπερκουλ κολπακια για το ιατρειο του μελλοντος (που δε τα λεω) !

Η καφεϊνη,η γριπη κ η ανυπαρξία μ εχουν διαλυσει.

...κ δεν παιζει κ τιποτα η TV!

7 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Αρα κανε ποστακια! Σου εχω προσκλησουλα. Μα γιατι δεν μας δινεις το λινκακι του παιδιου...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Α τον αχρείο... και χωρίς να σε ρωτήσει έτσι???

Ανυπαρξία... never heard of it? Θα το τρέξω στο google.

Λοιπόν σου έχω την τέλεια εκδίκηση... spamare του τον λογαριασμό... και κατήγγειλέ τον στους admins οτι ανεβάζει παιδική πορνογραφία. Να δούμε μετά, θα τον θέλει η Έλλη??? Ε???

Ανυπαρξία... Επιπλοκή της γρίπης είναι?

Βρωμοευρωπαίοι καπιταλιστές... Τσιράκια του Πούτιν και του Μπούς.
Αν η εταιρία δεν έχει πιστοποιητικό
ελληνικότητας από τον Άδωνι εγώ δεν την εμπιστεύομαι. Γεμάτη Νεφελίμ θα 'ναι.

Ανυπαρξία... Α Κατάλαβα... Μάθημα του μεταπτυχιακού.

me είπε...

φτο-τι ειναι το νεφελιμ?οχι,οταν λεω εταιρεια δεν εννοω ας πουμε πολυεθνικη με υπαλληλους.ειναι κατι σα συλλογος γιατρων με συγκεκριμενη η ακομη πιο συγκεκριμενη ειδικοτητα στην οποια ομως για να μπεις χρειαζεσαι να σε προτεινουν 2 η παραπανω μελη.καπως ετσι.

τωρα σοβαρα δε ξερεις τι θα πει ανυπαρξια????

DRN 06 είπε...

Και καλά θα του κάνεις!

Στους Ιλουμινάτι θα μπεις;!

Τα νεφελείμ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα έπη του Λιακόπουλου (μη ρωτήσεις ποιος είναι ο Λιακόπουλος!) και πολεμούν τον ελληνισμό. Τώρα, τι ακριβώς είναι θα σε γελάσω...

Κατέβασε καμιά ξένη σειρά από το internet, η ελληνική tv δεν παλεύεται...

me είπε...

dreamon-xaaxaxaxaxaxaxa!!!!!Ποοολυ καλο ομως!!!!Στους ιλουμινατι.πες το ψεμματα!!!!!κατι τετοιο πιστευουν οι περισσοτεροι οτι ειναι.Οκ,καταλαβα,Λιακοπουλος,μαλιστα.
Δηλ ποια σειρα να κατεβασωωωωω????
Θελω κατι να ναι σαν το sex and the city!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Γνωρίζω τον Μπαμπινιωτικό ορισμό της ανυπαρξίας... αλλά με τον απλό συλλογισμό οτι "Κάποιος που δεν υπάρχει δεν πληκτρολογεί" κατάλαβα οτι δεν μπορεί να σε χαρακτηρίζει.

Έτσι αναζήτησα την μεταφορική ένοια που του αποδίδεις...

Το μόνο που μπορώ να εξάγω με ασφάλεια από αυτά που λές about "Τhe Company" είναι οτι τα ιδρυτικά της μέλη ήταν τουλάχιστον 3.

"Και οι ιλουμινάτηδες νεφελίμ ήντουσαν..." έχει πει ο Γέροντας. Τώρα αν ρωτήσεις ποιός είναι ο Γέροντας δεν θα χω άλλη επιλογή... απ' το να σου εξηγήσω.

Αν σ αρεσε το sex and the city... κατέβασε το Tudors... δεν έχει καμία σχέση αλλά θέλω να μου πεις πως είναι.

me είπε...

φτο-συλλογιζομαι πως ισως ενας που πληκτρολογει,τελικα δεν υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα ηταν καπου εκει εξω ν αδραχνει τη μερα (αθανοατος 'κυκλος τοων χαμενων ποιητων',να το δεις αν κ οταν το παιζε εσυ μπορει κ να σουν αγεννητος no offence)
Δε ξερω αλλα πιθανως κ να ταν 3 τα ιδρυτικα μελη,τι δηλει,δηλ αυτο?
Το Tudors ειναι αυτο το εποχης που δειξε μια εποχη το μεγκα?με την Αγγλο κατι δυναστεια κ τον τυπο με το λαγοχειλο για πρωταγωνιστη που παιξε αν δεν απατομαι στη μαυρη νταλια?
Αν ειναι αυτο το χω δει,καλο ητανε.
Αλλο!Αλλο!