2 Μαΐ 2009

Bourjois K Αλλα..

Λογω του οτι για αλλη μια φορα δε μπορω να ελεγξω τι τρωω.
τελειωνει συμβαση+καινουργια δουλεια+ασθενης που δε συμορφωνεται+mother που καταφτανει next week+bro που τα φτυσε η υγεια του+οχι γκομενος+κλπ
ξαναγυριζω στην αγαπημενη ασχολια των 'χονδρων' γυναικων ( κ ας λεει η Ε. οτι δεν ειμαι χοντρη.)
Τα καλλυντικα.
Λοιπον η Bourjois,εκτος απο τη σειρα mini που εχει βγαλει για γυναικες που βαριουνται ευκολα (me)-υπαρχει σταντ στα Hondos στην Ιπποκρατους εχει κ αυτο το πολυ καλο site οπου μπορει να δει κανεις γιατι ακομη κ οταν δεν δειχνεις βαμενη εισαι ή μπορεις να δεις πως να φτιαξεις ενα λουκ αναλυτικα.Προσωπικα ειμαι φαν του R&B look.
Οσον αφορα βεβαια τα Lipgloss δε θα τα συνιστουσα,αυτο το 3Deffect δε το βρηκα ιδιαιτερα promissing ουτε κ τις mascara αν κ γενικα αρεσουν.Μπορει να φταιει βεβαια το γεγονος οτι διαθετω χιλιομετρικες βλεβαριδες (ε,ας διαθετω κ κατι κ εγω) οποτε πολυ ευκολα επιτυγχανω το Magika d Espel look κ μετα αναγκαζομαι κ ξεβαφω.So very basic mascara for me !
Παμε παρακατω..
Maybelline.
Δεν ετυχε ν αγορασω μεχρι τωρα.
Μπορει κ παλι να φταινε οι mascara.Anyway,H E.ειχε στο ιατρειο της ενα προσπεκτους κ ειδα αυτο εκει το οποιο κ λεω να δοκιμασω κ αν μου αρεσουν τα χρωματα απο κοντα να το αγορασω.Ειναι ολα τα βασικα καφε.κ το καφε ειναι ενα χρωμα που μετα τα 25 μπορει να φορεθει/συνδιασθει/προτιμηθει αβερτα κ δια βιου.So,καλη αγορα μου φαινεται.
Κ τωρα θελω να θαψω.
Περνοντας απο το duty free του αεροδρομιου φετος το Πασχα,των οποιων αν κ δε με ικανοποιουν ουτε κατα 50% (κατ εμε,ειναι ολα φιρδιν μιγδιν τοποθετημενα κ μπερδευομαι)
παρατηρησα 2 πραγματα:Οι τιμες ηταν ικανοποιητικες,μεγαλες προσφορες στις κασετινες ταξιδιου,περιορισμενη γκαμα.Δηλαδη,μονο αρωμα μπορω να βρω σε ποικιλια?Ημαρτον!
Τελος πα,πηρα απο το σταντ της Elizabeth Arden ενα travell set με 2 eight hour cream,mmm νομιζω με 20 ευρω κ ενα stck για τη Mother.Πολυ ωραια κρεμουλα πασπαρτου.Για λιπαρα δερματα δε λεει για μακροχρονια χρηση,εκτος κ πας στο κατσαπαγκιο τρεις την ωρα οποτε παθαινεις ενα στρες,το ιδιο κ το δερμα σου,βαλε κ που το νερο εκει ειναι αστα γαματα οποτε τη βαζεις 2 φορες τη μερα κ εισαι οκ.κατα τ αλλα κανει κ για την allergic contact dermatitis στα χερια.πολυ αποτελεσματικη,αλλα προσοχη γενικα η ποσοτητα να ειναι λιγη.
Σημειωση:H mother δηλωσε πως της θυμιζε μια κρεμα δε ξερω τι μετα-κατοχικη οποτε κ εμεινε μακρια.
Η λαθος αγορα που εκανα ηταν μια κασετινα travel in Dior (Dior Travel In Dior Makeup Palette ).Λαθος,λαθος αγορα.Επρεπε να ειχα ξαναγορασει την κασετινα της lancome κ ας εκανε 70 ευρω.
Λοιπον η Dior ηταν αρκετα πιο φτηνη αλλα τι τα θες.κ τα καλλυντικα ειναι οπως τ αμαξια.
Βγαζει η μερσεντες ενα μοντελο ας πουμε 40 χιλ ευρω.Βγαζει κ η Τογιοτα ενα 40 χιλ ευρω.κ εσυ ο μπουφος τι θα παρεις?Φυσικα το 40 χιλ μερσεντες.Ναιαιαιαιαιαιαι αλλα ελα που ειναι η φτηνη σειρα της μερσεντες ενω της Τογιοτα ειναι η ακριβη?
Για να μην τα πολυλογω,το ρουζ της κασετινας ειναι ανυπαρκτο στο δερμα.Κ οι 4 σκιες περαν του οτι 'πεφτουν' κατω απο τα ματια,οτι χρωμα κ αν ειναι δειχνουν το ιδιο..λευκες κ λαμπιριζουσες πανω στο ματι.Εν ολιγις,πεταμενα λεφτα.
So οχι travel set Dior απ τα duty free.Παρε κανα ουισκι καλυτερα.
Αυτα,κουραστικα...

9 σχόλια:

Σοφία είπε...

Την 8-hour cream ούτε κι εγώ την συμπαθώ. Όχι μόνο γιατί δεν κάνει για το δέρμα μου, αλλά και γιατί απεχθάνομαι τη μυρωδιά της. Ένα σωληνάριο που πήρα πριν από 10 χρόνια περίπου, είναι ακόμα γεμάτο κατά 3/4. Πράγμα που σημαίνει ότι σε 3 δεκαετίες θα την έχω τελειώσει, αλλά το πιθανότερο είναι να την έχω πετάξει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι από τα duty free? Δεν είναι τα ίδια? Να ξέρω για κανένα δώρο.

me είπε...

Σοφια αν την εχεις 10 χρονια,νομιζω καλο θα ηταν να την πεταξεις.
παντως ειδικα για το κλιμα της Αγγλιας ειναι ιδανικη.
Εχει πολλες χρησεις ως κρεμα-πασπαρτου για ολα τα δερματα.
γενικα μπορεις να δεις τις χρησεις της και λοιπα στο makeupalley,νομιζω οοτι το εχω στα 'παθη μου'.Τα reviews του ειναι πολυ κατατοπιστικα κ ορισμενες φορες βρισκεις χρησεις για προιοντα που δεν ειχες σκεφτει

me είπε...

Ανωνυμε,δεν ειπα να μη ψωνισεις απ τα ντιουτι φρι ειπα να μη διαθεσεις λεφτα για τη συγκεκριμενη κασετινα.μεταξυ αυτης κ 1 ουισκι καλυτερα παρε το ουισκι.
Εγω προτιμω τα ντιουτι φρι
α)μεγαλες συσκευασιες σοκολατασ-μιλκα με φουντουκιιιιι-
β)μεγαλυ καταναλώση σε καλλιντικα/αρωματα αρα τα προιοντα δε χρονιζουν στα ραφια.απλα μην αγοραζεις αυτα που ειναι κοντα σε πηγες ζεστης,φωτα κλπ.δινεις που δινεις ενα καρο λεφτα μην ειναι κ αλλιωμενα
γ)εχουν τις συσκευασιες ταξιδιου αρα μικρες ποσοτητες που με βολευουν γιατι βαριεμαι γρηγορα.

me είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΟΚ ευχαριστώ, κατάλαβα λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας με τον πόνο του! Ελπίζω να μην είναι πλαστική :Ρ

Εξύμνoς είπε...

Ειπα να περασω να διαβασω ενα ποστακι σου που εχω καιρο να το κανω και βλεπω αυτο!!!!

Τεσπα, ελπιζω να "την παλευεις" γενικα και καλα να περνας!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλές καμπύλες και καλά χουφτώματα σε αυτόν που τις απολαμβάνει :Ρ