15 Ιουλ 2009

Υπερκοπωση Προ των Πυλων

Θελω μονο να μη σκεφτομαι!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιταμίνες μωρό μου βιταμίνες! Ultra Stress της εταιρίας natures plus. Δεν ξέρω πόσο έχουν, δες στο ιντερνετ και ρώτησε σε ένα φαρμακείο στην πλατεία μητροπόλεως πίσω από το ιερό της μητρόπολης. Δίπλα στη γωνία έχει ένα μαγαζί που πουλάει εκκλησιαστικά είδη.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια εκτός από τις βιταμίνες έχω εντοπίσει ότι η κούραση οφείλεται σε τοξίνωση του οργανισμού. Προσπάθησε να φας για λίγες μέρες φυτικά χωρίς λύπη κρέας τυρί κλπ κοινώς vegan μην πίνεις αλκοόλ και πίνε πράσινο τσάι. Τώρα με τη ζέστη ή άστο να κρυώσει ή βάλε λίγο νερό για να πάρεις το εκχύλισμα και ρίξε παγάκια και κρύο νερό για να γεμίσει το ποτήρι. Κάνε το περί τις 20 μέρες αν μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

και η σπιρουλίνα βοηθάει

Ανώνυμος είπε...

Κλίκ

Ανώνυμος είπε...

Ultra Stress της εταιρίας natures plus.

Ανώνυμος είπε...

Στις αγγλικές εταιρίες θα τις βρεις με 31$ τις 90. Εδώ ζητάνε 24 Ευρώ τις 30. Ίδια τιμή με τις 90.

Dr Low είπε...

Αν τρως καλά μη φορτώνεσαι με βιταμίνες. Δώρο άδωρο είναι. Κοιμήσου όποτε και όπου μπορείς αλλά φρόντισε ο ύπνος να σε ξεκουράζει. Δηλαδή...κουβάλα λιγότερο άγχος της δουλειάς στο κρεβάτι. (έχω εδώ μερικά καλά "φαρμακάκια"..φυτικά και φυσικά! όποτε θες έρχεσαι ή στα φέρνουμε αθήνα!)

Les and The City είπε...

kernao tsigaraki....einai oti prepei gia xalarosi, i fuge diakopes i an mporeis kai ta duo!

Dr Low είπε...

axinos να τη συνεφέρουμε είπαμε όχι να αρχίσει το κάπνισμα στα καλά καθούμενα καλέ! Αυτό με τις διακοπές...ομολογώ ότι είναι η καλύτερη θεραπεία. Αρκεί να έχεις χρόνο και χρήμα!

Ανώνυμος είπε...

El αν έρθει εκεί έχεις κανένα μανουλομάνουλο Ιταλό να της γνωρίσεις? Αυτό είναι το σημαντικό. :Ρ Οι Βόρειες Ιταλίδες άκουσα είναι ψυχρές καριόλες και ψόφιες στο κρεββάτι ;)

Dr Low είπε...

Για τις Βορειοϊταλίδες, εκτός απο το ότι είναι πολύ ωραίες, σορρυ αλλά δεν ξέρω τίποτα άλλο. Οι Ιταλοί όμως είναι...όλα τα ευρά! Και φυσικά έχω πολλούς καλλιτέχνες εδώ για τη Me! Αυτό εννοούσα πριν.

Ανώνυμος είπε...

Το τι εννοούσες το πιάσαμε. Δεν είμαστε μπούφοι γι αυτό και απαντάμε αναλόγως. Τι να τον κάνει τον καλλιτέχνη? Να κάνει ο ένας καλλιτεχνίες στον άλλο? Βρες της ένα νορμάλ παιδί που να την προσέχει να του κάνει κι ένα Ελληνοιταλάκι κι όλα καλά. Να κάνεις κι εσύ ένα να γίνεται κουμπάρες :)

Dr Low είπε...

Δε χρειάζεται να της βρω εγώ. Μπορεί να βρει και μόνη της. Είτε είναι Ιταλός, είτε Έλληνας, είτε Κογκολέζος. Αυτή ξέρει καλύτερα!

(Ούτε μπούφο σε είπα ούτε σε ειρωνεύτηκα ανώνυμε και το τί θα κάνω και πως θα το κάνω είναι δικιά μου δουλειά)

me είπε...

ανωνυμε,ευχαριστω για τη συμβουλη δε το ξερω το φαρμακειο που λες εγω πηγαινω στον Μπακακο σταθερα τοσα χρονια.

El-Ιταλους εννοουσες οταν ελεγες 'φυσικα φαρμακακια'????χαχαχαχαχαχαα εγω δεν το καταλαβα!
δεν εχω αντιρηση αλλα δε νομιζω οτι μπορω να κανω το οτιδηποτε αυτη την εποχη.Το καλυτερο,που μπορω να κανω ειναι να συρθω απ τη μια μερα στην αλλη κ μεχρις εκει.
Αλλα σερνομαι αξιοπρεπως οποτε οκ.

axinos-δε καπνιζω ειναι γεγονος!

kill-kiss είπε...

Η υπερκόπωση σου είναι μάλλον ψυχογενής κι όχι ουσιαστικά σωματική.
Και το μόνο σίγουρο φάρμακο για να την ξεπεράσεις είναι να υπερκεράσεις το συναισθηματικό κάματο και όλα τα υπόλοιπα που κουβαλάς.

Γιαυτό προσπάθησε να αλλάξεις τα πάντα! Αν το κάπνισμα δεν ήταν τόσο βλάβερό, θα σε έλεγα να το ξεκινήσεις, επειδή είναι καλό αγχολυτικό και σε τονώνει με μικρές δόσεις ελεγχόμενης ηδονής...

Άλλη καλή λύση για την περίπτωσή σου είναι η έντονη γυμναστική, αλλά με το χώσιμο στις εφημερίες που τρως δεν βλέπω να γίνεται...

Συνεπώς, αφού τα παραπάνω δεν γίνονται και τα παραπανίσια κιλά σε βαραίνουν τόσο πολύ, τότε η μόνη λύση είναι να κάνεις Άτκινς...

Θα είναι σαν να εντάχθηκες σε κανένα cult group, θα τρως απεριόριστες ποσότητες από απαγορευμένα φαγητά, θα χάσεις κιλά εύκολα και γρήγορα, θα πάψεις πια να μετράς θερμίδες και να νιώθεις ενοχές και με την κέτωση και τις αλλαγές στις ορμόνες (ντοπαμίνη και σεροτονίνη) θα βρίσκεσαι διαρκώς σε μια γλυκιά νιρβάνα...

Και σε 24 μέρες που θα έχεις χάσει τα 8,5 κιλά, φοράς και ένα αποκαλυπτικό στρινγκ μαγιό-τραβάς την κατάλληλη φωτογραφία-την ανεβάζεις στο μπλογκ σου ΚΑΙ μας φτιάχνεις κι εμάς!!!!

Είναι η καλύτερη λύση...για όλους μας....!!

Ανώνυμος είπε...

@ kill-kiss

έπασχα από υπερκόπωση χρόνια και θα έλεγα ότι ίσως να ήταν χρόνια κόπωση. το πρόβλημα δεν ήταν ψυχογενές. Ήταν οργανικό. Το βρήκα και τώρα 2 χρόνια η υπερκόπωση εξαφανίστηκε. Οι παπάρες ο γιατροί όταν δε μπορούν να βρουν κάτι λένε ότι είναι ψυχογενές. Στο 90% κάνουν λάθος.

@ Me η διατροφή σου είναι χάλια και το είχα εντοπίσει από το χειμώνα από άλλα μηνύματα. Δεν είπα τότε κάτι γιατί ότι και να έλεγα θα το γραφες εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πάντως ούτε και τώρα θα πω κάτι γιατί το βασικό είναι να αποφασίσεις εσύ να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου από μόνη σου. Όταν το αποφασίσεις ρώτα και θα σου πω. Πολύ φοβάμαι όμως ότι και κάποιο άλλο πρόβλημα που είχες αναφέρει συνδέεται με τη διατροφή.

Dr Low είπε...

Kill-kiss στείλε μου mail (fourtounastoaigaio@gmail.com) γιατί σε θέλω σε ψάχνω καιρό!

(Me σορρυ για την κατάχρηση του χώρου και το άσχετο μύνημα)

kill-kiss είπε...

@ ανώνυμος

δεν μπορείς να φανταστείς πόσα νοσήματα θεραπεύονται με φλουοξετίνη (αντικαταθλιπτικό), επειδή τα τελευταία χρόνια ανακαλύφθηκε η άμεση σχέση συναισθηματικο-σωματικών αντιδράσεων (π.χ. σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου).

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης οφείλεται σε λιγότερο από 5% σε οργανικά αίτια (χρόνιες λοιμώξεις, ορμονικές διαταραχές, παρανέο-σύνδρομα κτλ). Φυσικά είναι κατεξοχήν νόσημα εξ αποκλεισμού.

Όπως βλέπεις σ'αυτό έχουν κατά 95% δίκιο...


@ ΕΙ

άσε τις μ@λακίες!!!! Εκείνη την νύχτα ήμουν μεθυσμένος, έπασχα από καλπάζουσα αμνησία, μόλις είχα βγει από την φυλακή, ανακάλυψα ένα απλήρωτο λογαριασμό του ΟΤΕ, έχασα το τζόκερ για 5 μόνο νούμερα, ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΛΩΣΕΙ...!!!! (Τhe Blues Brothers)

Με άλλα λόγια το παιδί Δεν είναι δικό μου και δεν απαντώ χωρίς το δικηγόρο μου!!

ΥΓ. Έχεις mail μικρή.Ελπίζω να έχεις δει την ταινία, αλλιώς δεν με ξεπλένει για τα παραπάνω ούτε ο μισός Τίβερης! Φιλιά.

Dr Low είπε...

kill-kiss σε άλλη μανούλα το έστειλες το mail. Δεν έλαβα τίποτα!

(ξανασορρυ me αλλά έψαχνα καιρό τον πατέρα του παιδιού μου και τον βρήκα εδώ!)