20 Ιουλ 2009

Εκπτωσεις

Τι αγοραζουμε υπο φυσιολογικες συνθηκες.
Η μαλλον,πριν βγουμε γι αγορες καθομαστε κατω με μολυβι κ χαρτι οπως ακριβως κ για το σουπερ μαρκετ κ γραφουμε.
τι χρειαζομαστε απο
μεικ απ
παπουτσια
εσωρουχα
ρουχα
πανοφορια
ειδη σπιτιου
Συνηθως στις εκπτωσεις ψωνιζω
ενα καλο τζιν
τα καλοκαιρινα μου παπουτσια.η μαλλον αντικαθιστω αυτα που διελυσα περσι
λινα παντελονια σε αντικατασταση αυτων που κατεστρεψα περσι
μια επωνυμη τσαντα (αν εχω μαζεψει τα χρηματα)
Τα βασικα μου καλλυντικα αν εχουν τελειωσει
εσωρουχα.
Φετος εσωρουχα ψωνισα απο το primark 5 λιρες τα 6 νομιζω .αν ηταν να παρω απο δω,θ αγοραζα απο τα marks & spenser με 15 ευρω τα 6.εχω την εντυπωση οτι ειναι τα μονα βαμβακερα.
Φετος λοιπον αγορασα ωραιοτατα τζιν απο τη λα ρεντουτ με 50 ευρω.
παντελονια-οχι καλο λινο αλλα αλλο σ αυτη τη τιμη δεν εχει) απο το promod με 15 ευρω το ενα.
Φορεματακι κλασικοτατο απο emes επισης με 50 ευρω αλλα φοβαμαι οτι το μαγαζι ηδη το σηκωσαν ( κ οοχι οτι εκανε φοβερες εκπτωσεις)
κ πουκαμισα κλασικα φθινοπωρινα απο το s ολιver της αιολου που τα χει ολα 50%
τα s oliver εχουν πολυ καλη ραφη αλλα ειναι ακριβα.
Παπουτσια της αρεσκιας μου δε βρηκα.
Επισης εκανα αρκετα λογικα κλασικα ψωνια εκτος εκπτωσεων.
Καταληγω στο συμπερασμα πως αν βρεις κατι καλο κ κλασικο καλο ειναι να το παρεις επι τοπου.Δευτερη ευκαιρια δεν θα υπαρξει.
Κ τωρα εχω ενα βουνο ρουχα κ αλλο ενα βουνο για να δωσω

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ όποτε βαριέμαι ή θέλω να κάνω διάλειμμα κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά. Αν βρω κάτι που μου αρέσει και με ικανοποιεί η ποιότητα και η τιμή τότε το παίρνω. Π.χ. προχτές πέρασα μια βόλτα και πέτυχα ένα πουκάμισο με λευκή-γαλάζια ρίγα και 2 μπλουζάκια πόλο ένα θαλασσί κι ένα μπλε σαν της σημαίας :), πικέ στην πλέξη (τύπου λακόστ), αλλά με μακρύ μανίκι τα οποία και χτύπησα. Όλα μαζί 35 Ευρώ.

Φέτος δε μου βγάλανε καλές προσφορές. Αυτά που είχα βρει πέρυσι με τιμές κάτω από 10 Ευρώ για τη μάνα μου και την αδερφή μου δεν τα βρίσκω φέτος. Ειδικά κάτι φορέματα που είδα κάνουν 20 Ευρώ αλλά αν δεν αρέσουν ή δεν τους κάνουν 20 Ευρώ είναι πολλά για να τα πετάξεις. Τα 5-7 ευρώ τα πετάς όμως, δε σε νοιάζει.

Δέσποινα είπε...

συμφωνώ με το συμπέρασμα,κοπελιά και έχω να προσθέσω ότι τα φθηνά ρούχα είναι πολύ ακριβά τελικά.φιλάκια πολλά!

Σοφία είπε...

Εγώ στις εκπτώσεις ψώνισα μόνο 2 ζευγάρια πέδιλα και τίποτα άλλο. Έχω γεμίσει τον κόσμο ρούχα, οπότε προτίμησα να μην κοιτάξω καν.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές στα ρούχα είχαν πέσει αρκετά και αγοράζαμε σαν τρελοί, οπότε έχουμε μαζέψει αρκετά και οι άντρες και οι γυναίκες.

Έχω μια ένσταση ως προς το ακριβό-επώνυμο. Πέτυχα πέρυσι ένα παντελόνι στο esprit από 80 Ευρώ αρχική τιμή στα 20 και το πήρα. Σε 2 βδομάδες φαγώθηκε στον καβάλο. Έκανε μόνο 20 Ευρώ οπότε δε με ενόχλησε ιδιαίτερα. Για φανταστείτε όμως τον άλλο που το πλήρωσε 80.
Αντίθετα αγόρασα κάτι άλλα παντελόνια της πλάκας με 17 Ευρώ το ένα και ήταν σαφώς καλύτερα από αυτό του esprit. Επίσης αγόρασα κάτι παπούτσια Cat από 120 Ευρώ στα 40. Φοβερά παπούτσια και το δέρμα τους άριστο. Είχαν όμως πλαστική σόλα και σε 3 μήνες φαγώθηκε και πάνε άχρηστα. 120 Ευρώ για 3 μήνες δε λέει. Όταν δίνεις 120 Ευρώ περιμένεις να κρατήσουν πολύ περισσότερο. Ας πούμε να σε βγάλουν 2 καλοκαίρια. Εγώ τα πήρα 40 αλλά λέμε τώρα.

Γενικά έχω μια αλλεργία στις μάρκες. Είναι ακριβότερες από αυτά που προσφέρουν.