6 Νοε 2009

|Κανω Ταμειο Κ Φευγωωωωω!!!!

Σημερα πριν κλεισει η εφημερια ηρθε ενας Μπαγκλαντες στο ιατρειο.Ειχα παει να φαω κ στην επιστροφη τον πετυχα να καθεται ησυχα ησυχα στην καρεκλιτσα πα εξω.κ φυσικα το πρωτο πραγμα που σκεφτεται ενας ιατρος στο τελος της βαρδιας του -μη γελιεστε-ειναι 'φτου ρε π.., μ,ου!'
Τελος παντων τον εβαλα μεσα τον μικρο Μπαγκλαντες.Καμια επαφη με Ελληνικα οπως ουτε κ με καμια αλλη γνωστη γλωσσα -κλασσικα εικονογραφημενα-.
Ηταν για αλλο ιατρειο αλλα τον στειλανε πακετο σ εμενα.Πηγα μεσα.Πετυχα ειδικευομενους μονιμους κ μη να χουν πεσει με τα μουτρα στα κουτια τα γλυκα που ειχαν μαχζοξει μες στην ημερα.
Κυριολεκτικα ομως.
Ανοιξα την πορτα κ εριδα δεκα κεφαλια,το καθενα μεσα σ ενα κουτι!
Τους ειπα 'αυτο κ αυτο κ τον στειλατε μεσα κ διατι?ε?διατι?'
Οπου αυτος που τον ειδε σηκωσε εναν πανικο ακομη-κλασικος ο τυπακος κ σ αυτα που λεει κ σ αυτα που κανει- κ τους αλλους μισους να παρατουν τα κουτια για να ρθουν μεσα μαζι μου.
Οποτε εγω κ ..η ουρα μου επιστρεψαμε στο ιατρειο οπου ολοι αρχισαν να μιλανε μαζι κ να εξεταζουν τον μικρο Μπαγκλαντες ο οποιος τα χασε με τις τοσες φωνες κ με κοιταγε οπως τα μωρα τη μαμα τους προκειμενου να τα καθησυχασει.Με τα πολλα,τον φτιαξανε κ ολα καλα.
Θα παει καλα τελικα ο μικρος Μπαγκλαντες που δεν ειναι μικρος απλα μικροκαμομενος.
Κ ολα αυτα γιατι ητανε ευγενικος..
:)
ok!εκανα κ μια καλη πραξη.Πηγε καλά αυτη η μερα!

2 σχόλια:

nikiplos είπε...

Σοβαρά και χωρίς πλάκα τώρα:

πληρώνουν τίποτε όλοι αυτοί που έρχονται εκεί? είτε άμεσα (σε χρήμα) είτε έμμεσα (από ταμείο) γιατί αν όχι, τότε κάποιος ή κάποιοι πρέπει επιτέλους να πάει(νε) μέσα σε αυτή τη χώρα!!!

Έχω αρχίσει να τα παίρνω με το πόσο λαρζ είμαστε...


Εδώ για την πληροφορία, αν δεν έχεις τσεκ ή λογαριασμό στην τράπεζα ΔΕΝ σε δέχονται τα νοσοκομεία (φυσικά αν είσαι ανασφάλιστος).

Υπάρχει ο Ερυθρός Σταυρός για αυτό, η καθολική εκκλησία και οι λοιπές ανθρωπιστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για αυτό άλλωστε και ΔΕΝ πληρώνουν φόρους...

Αν είσαι Λαθρομετανάστης, απλά σε συλλαμβάνουν και πας απο κει που ήρθες, ή αν επικαλεστείς πολιτικούς λόγους, στους ειδικούς χώρους υποδοχής...

me είπε...

oxi nikiplos kaneis den pleirwnei dekara tsakisti ektos apo emena k esena.